Як ви можете негайно покращити свої кулінарні навики

Содержимое

Останнім часом все більше людей звертаються до онлайн курсів, рецептів та порад по приготуванню їжі. Через пандемію багато людей вирішило навчитися готувати самотужки, та якщо вам стане потрібна піца Львів, яка приготована професіоналом по оригінальним італійським рецептам, особисто я можу порадити MA PIZZA.

Ось декілька порад, які обов’язково допоможуть вам стати кращим на кухні!

СІЛЬ – ВАШ ДРУГ

Правильно приправити їжу – це одна порада, якою кухарі та професіонали кулінари бомбардують нас знову і знову. Більшість домашніх кухарів або дуже не приправляють їжу, або просто підсипають трохи солі в самому кінці процесу приготування.

  • У книзі Майкла Саймона «Жити для приготування їжі: рецепти та прийоми для розгойдування кухні» Залізний кухар навчає, що поетапне засолювання в процесі приготування додасть більше смаку. Він пропонує додавати приправу від початку до кінця, тому що це витягує з ваших інгредієнтів максимум смаку.
  • Наприклад, якщо я тушкую короткі реберця, я приправляю м’ясо перед обсмажуванням, потім приправляю ще раз, коли овочі смажаться, і, нарешті, приправляю ще раз, коли додається рідина для тушкування.
  • Придбайте собі хорошу кошерну сіль і тримайте її біля плити в зручному солонці. Таким чином, він завжди знаходиться під рукою.
  • А щодо солі, не забувайте додавати її у воду під час варіння макаронів. І не просто щіпка. Ви буквально хочете, щоб вода нагадувала океанську солону воду. Це дозволить переконатися, що макарони ідеально приправлені.

НЕ БІЙТЕСЯ ВІДІЙТИ ВІД РЕЦЕПТУ

Кулінарні книги. Журнали. Інтернет-сайти, улюблені заклади харчування тут та блоги про їжу. Я люблю їх усіх. Я боюся подумати, скільки годин я витратив, читаючи про їжу. Як би я не любив і не обожнював свою велику бібліотеку кулінарних книг і відчував надзвичайне хвилювання щоразу, коли на мою поштову скриньку доставляють журнал про їжу, вони також можуть бути простим сюрпризом на кухні.

Жоден рецепт не підходить для кожної людини на кожній кухні. Дуже багато факторів можуть вплинути на результат страви, навіть з дивовижним рецептом. Наприклад, наскільки гарячою є «середня температура»? Що робити, якщо піч автора працює тепліше або прохолодніше, ніж ваша? Яка велика цибулина? Дрібка солі це скільки? Визначити точні вимірювання, час приготування та температуру плити досить важко кількісно. Ну що робити людині?!

Смак. Довіряйте своїм інстинктам. Дивіться та відчувайте свою їжу під час її приготування. Використовуйте рецепт як рекомендацію, а не абсолютне правило.

Як і більшість речей у житті, є виняток. Випічка – це зовсім інше, ніж приготування звичайної їжі. Рецептів хлібобулочних виробів слід дотримуватися якомога точніше. Я завжди, ЗАВЖДИ, намагаюся бути максимально точним і вірним у вимірюваннях в рецептах випічки. Я дуже рекомендую використовувати цифрові ваги. Вимірювання за вагою набагато точніше, ніж за об’ємом (наприклад, 500 грам проти 2 склянок).

Добавить комментарий